2009_Academie_zijfoto Academie
 
 
Ambitieuze plannen
Het is de bedoeling om op lange termijn van de Notweg 32 een vechtkunst 'meeting point' te maken, met een open deur van uiteindelijk maandag t/m vrijdag, van  10:00-22:00! Er zullen vaste tijden komen voor workshops, zelfverdediging, Fit4Fight, standaard klassen, master klassen, vrouwen klassen en jeugd klassen. In totaal worden het 30 WT klassen per week. In de weekeinden vinden regelmatig speciale interactie-stages en werkcolleges plaats.
 
Recente activiteiten
Een deel van de avondklassen is inmiddels opgestart en de klassen overdag zullen evenzo stap voor stap worden uitgebreid. Voor een gratis en vrijblijvend proefles kan men terecht op elke dinsdag en donderdag om 19:00 (de reguliere klassen starten om 18:30). Alle details staan op de uitgebreide internet pagina van www.nwto.nl. Vanaf september is elke eerste zondag in de maand een open dag op Notweg 32.
 
Bereikbaarheid en omgeving
De omgeving van de nieuwe NWTO academie is lekker ruim, mooi groen gelegen, dichtbij de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorp. De WT academie is makkelijk bereikbaar, zowel met auto als met openbaar vervoer en biedt zelfs gratis parkeerplaatsen. De lesruimtes ('kwoon') zijn ruim, schoon en goed te ventileren, het gebouw sfeervol, functioneel en vooral gezellig. Kom langs en laat je verrassen!
 common2